Genezen van doofheid en huidaandoening

Gepubliceerd op 7 maart 2023 om 02:03

Maandagavond 9 januari 2023 organiseerde onze dochter bij haar aan huis een profetie-, genezing- en bevrijdingsavond die geleid werd door House of Acts;

Het was een zeer bijzondere avond waarin de Heilige Geest merkbaar in ons midden was, iedereen werd door Hem aangeraakt.

Graag wilde ik genezen worden van een huidaandoening waar ik levenslang last van ondervond. Ik werd uitgenodigd om te gaan staan en Stefan na te zeggen, waarna Stefan over mij begon te profeteren. Daar heb ik niets bewust van meegekregen want ik werd aangeraakt door de Geest en lag op de grond. Toen ik weer op mijn benen stond wíst ik dat ik genezen was, al was dat op dat moment nog niet zichtbaar. Inmiddels geneest mijn huid langzaam maar zeker zichtbaar!

Daarbij stak hij zijn vingers in mijn oren en sprak: “In de naam van Jezus, doofheid verdwijn”

Ondanks de avond al ten einde was gekomen, inmiddels was het nacht geworden, vroeg Adriaan of hij voor mij mocht bidden. Daarbij stak hij zijn vingers in mijn oren (boven op mijn gehoorapparaten) en sprak: “In de naam van Jezus, doofheid verdwijn” waarop ik mijn gehoorapparaten uit deed en ik direct weer goed hoorde! Halleluja, Amen! Dit inspireerde mij en daarom deed ik de volgende dag precies hetzelfde bij mijn man. Ook hij hoorde onmiddellijk alles weer en gebruikt zijn gehoorapparaten niet langer. Hoe groot is Hij! Hoe groot is Hij!

Graag wil ik HOUSE of ACTS bedanken voor deze geweldige avond. Geweldig om te zien hoe Jezus jullie gebruikt om wonderen en genezingen te verrichten. Duizend, duizendmaal o HEER, zij U daarvoor dank en eer!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.